Imkanaler

De viktigaste delarna i ett ventilationssystem är imkanalen och spisfläkten Man ska vara noggran med att kolla så att det inte samlas en massa fett i kanalerna för det är brandfarligt. Om det skulle ta eld och börja brinna så kan det få stora konsekvenser.

Kaminer

En kamin eller insats är både ett komplement till uppvärmningen av din bostad, men den gör även att mysfaktorn höjs i hemmet.

Skorsten

Det är viktigt att man kontrollerar sin/sina eldstäder. Det är något man bör göra för att kunna säkerställa att den är i bra skick och uppfyller de krav som finns.

Vi använder oss av den traditionella metoden med rökpatroner, det innebär att vi lägger in en rökpatron i er eldstadoch täpper igen skorstenen upptill, kommer det då ut rök i anslutande kanal eller genom ytterfogar, då kan vi direkt avgöra om din skorsten är otät och behöver tillsyn.

Avloppsrensning

Stopp i avloppet är något vi alla förr eller senare råkar ut för. Det kan bero på att föremål fastnar i vasken eller duschbrunnen vilket slutligen leder till att det svämmar över. Stopp i avloppet drabbar de flesta av oss och oftast när man behöver det som minst.

Kontakta oss så hjälper vi dig gärna

Stäng meny